'elephanta' (gràcia)

He quedado con Santi a las 17:30. Llego a las 17:40. Lo conozco y no me equivoco, no está esperándome. Aparece diez minutos más tarde. ¿Diez minutos de cortesía, bueno, veinte si partimos de la primera hora pactada? Para discutir sobre este tema podéis dirigiros a Can Rosalita, estuvo hablando de ello hace unos días.

Núria volvió de su periplo sudamericano con la idea de montar algo. Los conocidos no creyeron en sus intenciones, la hacían de vuelta a las pocas semanas. Sin embargo, unos meses más tarde, ahí está. Detrás de la barra del ‘Elephanta’*. Una tetería-bar con muy acertadas intenciones de convertirse además en un espacio cultural.

Gran tarde la del jueves, endulzada por una torta de chocolate y unas pastas de… si ya me cuesta recordar los nombres de la gente, memorizar los ingredientes de lo que como es casi un imposible. Nos despedimos de Núria con la promesa de que Santi se pasará un día de estos para presentar su primer libro o dar alguna de sus multitudinarias charlas. No está mal para un bar que empieza: un escritor que está apunto de vender los 4.000 ejemplares de su primera edición; que tiene que entregar el segundo libro a finales de año; y cuya tercera obra ya está en marcha; un escritor que está avergonzando a muchos de sus ‘colegas’ con un excelente y auténtico trabajo promocional; lo dicho, Santi López-Villa y RE-SER volverán al ‘Elephanta’.

*Bar-Tetería ‘Elephanta’
Torrent d’en vidalet, 37
08012 Barcelona
Tel. 932 376 906
Abierto de lunes a sábado desde las 18:00; domingos desde las 17:00.

5 comentarios en «'elephanta' (gràcia)»

 1. Vaja, així es diu Núria la noia de l’Elephanta? mira que m’hi he passat estones a les seves butaques…! un lloc molt agradable, i els tès, el millor!

  Et veig totalment ambientat a ciutat, eh!

 2. Ja veig que la vida d’urbanita t’està sentant més que bé, pel que dius.
  De tota manera, crec que no és gaire significatiu, doncs gairebé tot et senta bé. Gràcia que tens!
  El que si trobo notable és l’alçada que ha pres Barcelona, i més concretament el barri de Gràcia, amb el seu nou veí: alçada física i sobretot humana. Això sí que li ha sentat bé a la ciutat!

  Que t’ho passis molt bé i felicitats!

  Santi

 3. @Rosalita
  Es diu Núria des de fa uns mesos, va agafar el negoci al… (la meva memòria té un límit, un límit molt limitat). Doncs ja et podries deixar caure un dia d’aquests!

  @Santi
  Podriem fer una competició a veure qui es tira més floretes!
  Jo tan sols sóc nen a Gràcia, aquí hi ha d’altres que han viscut la inauguració d’aquesta teteria ja fa uns quants anys o la d’un bar molt proper amb nom nòrdic, no miro a ningú.
  Off topic: Vols actualitzar d’una p… vegada el bloc! Fes-me cas! 😀

 4. Osti! Ahir un amic em va dir que es va posar a navegar per Internet, i buscant ‘ELEPHANTA’ va trobar aquest blog… Quina gràcia! Veure que fa poc de 2 mesos que vaig reobrir ELEPHANTA i que ja està (d’alguna manera) a la tercera entrada del Google!

  Moltes gràcies Óliver, la il.lusió i treball (moooolt treball!) amb la que estem tirant endevant el projecte de la nova ELEPHANTA es veu compensat quan es creuen persones «normals» que agraeixen trobar un lloc tranquil i agradable on són considerats com alguna cosa molt més enllà d’uns simples clients.

  Santi, quin crack, t’esperem a Elephanta al setembre eh?! I molta sort amb el teu llibre, bé, que no necessites molta sort potser perquè sembla que està molt i molt bé…

  ELEPHANTA
  Torrent d’en vidalet, 37
  VILA DE GRÀCIA
  Obert cada dia desde les 17h i des de les 18h dissabte i diumenge

 5. Les persones ‘normals’ busquem indrets únics on passar estones úniques. Sembla senzill, però sovint, difícil d’aconseguir.
  Felicitats i molta sort!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *